Οι αγώνες του Serifos Sunset Race μπορεί να ακυρώθηκαν για το 2020, λόγω της πανδημίας του Covid-19, αλλά αρκετοί ήταν οι τυχεροί που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να τρέξουν και να κολυμπήσουν στις διαδρομές του αγώνα, λαμβάνοντας μέρος στο προπονητικό διήμερο στη Σέριφο, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13/9.

Οι περισσότεροι φίλοι της διοργάνωσης, με εμπειρία από προηγούμενες χρονιές, αλλά και πολλοί  νέοι συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στις προπονήσεις τρεξίματος των 5 και 10 χλμ το Σάββατο το απόγευμα και στην προπόνηση κολύμβησης την Κυριακή το πρωί.

running_2020

Το Σάββατο 12/9, με εκκίνηση από την παραλία της Βαγιάς οι δρομείς έτρεξαν περιμετρικά του κόλπου του Κουταλά, διασχίζοντας τις παραλίες Γάνεμα και Κουταλά και επιστρέφοντας για τον τερματισμό τους στην παραλία της Βαγιάς, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Την επίβλεψη της προπόνησης είχε ο Δημήτρης Λεβαντίνος, πρωταθλητής Ελλάδος στα 400μ μετ εμποδίων.

Την επόμενη ημέρα το πρωί οι κολυμβητές κολύμπησαν αποστάσεις 1, 2 και 3χλμ στα γαλαζοπράσινα νερά του κόλπου του Λιβαδιού, υπό την επίβλεψη του Χρήστου Μποφίλιου.

Το προπονητικό event υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Serifos Sunset Race σε συνεννόηση με τον Δήμο Σερίφου και με τη συμβολή των Μεγάλων Χορηγών της διοργάνωσης, Kondilis Market και Pende Serifos,  της ακτοπλοϊκής εταιρείας Sea JetsΧορηγού Μεταφοράς της διοργάνωσης, των Τοπικών Υποστηρικτών, Yacht ClubIndigo GroupCalma drinks & bites και ΘΗΤΑ.

Ευχαριστούμε επίσης τα εστιατόρια Καλή, Θαλάμι, Υδρόλιθος, Τάκης, τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων Blue BirdSerifos RentMe και Serifos Cars, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Christie Roomsκαι τα ξενοδοχείο Chill & Co., Naias και Albatross για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Ευελπιστούμε να ξεπεραστεί σύντομα αυτή η δύσκολη κατάσταση και να επανέλθουμε στην κανονικότητά μας.